duminică, 29 decembrie 2019

Episodul 13.Balsam pentru piele cu pudra de ceai verde Matcha


Episodul 13.Balsam pentru piele cu pudra de ceai verde Matcha

Îmi place cum poate fi folosită pudra de ceai verde Matcha în produsele corporale pentru a hrăni pielea, pentru a ajuta la reducerea cicatricilor și a liniilor fine, la detoxifierea pielii și reducerea roșeații. De asemenea, este o sursă bună de antioxidanți
Are o culoare verde mai neobișnuită, dar să fie doar o amintire a bunătății care vine cu verdele.

Acest balsam folosește și alte ingrediente naturale de bază precum ceara de albine și uleiul de nucă de cocos, plus uleiurile esențiale care au fost adăugate pentru efectul anti-îmbătrânire .
Puteți să-l utilizați zilnic pentru prevenire sau puteți folosi la nevoie pentru probleme cu pielea. Dacă aveți o cicatrice veche pe care v-ar plăcea să o vedeți decolorată, încercați să folosiți constant acest balsam si o să vedeți o diferență în timp.
Uleiul de smirna și uleiul de tamâie sunt ambele uleiuri esențiale foarte puternice cunoscute pentru beneficiile lor pentru piele. Acestea ajută la echilibrarea acesteia și la reducerea liniilor fine, precum și la menținerea luminozității pielii. Uleiul de geraniu este un alt ulei mai puțin cunoscut, care este utilizat în multe produse de îngrijire a pielii. 


Rețeta pentru 60 gr

55 gr de ceară de albine
1 linguriță ulei dulce de migdale
1 lingura ulei de nuca de cocos
½ linguriță Pulbere de ceai verde Matcha
12 picături ulei esențial de tămâie
8 picături ulei esențial de geraniu
7 picături ulei esențial de smirna


Încălziți ceara de albine la bain marie , amestecând regulat până la topire.Odată ce ceara s-a topit și nu au mai rămas bulgări în ea, se adaugă uleiul de nucă de cocos și se agită. Apoi adăugați uleiul de migdale dulci și amestecați, apoi lăsați-le pe toate să se topească până când amestecul este limpede.
Apoi, adăugați uleiurile esențiale. Tămâia și geraniul sunt ambele uleiuri subțiri.Smirna, pe de altă parte, este opusul. Este o rășină și este foarte groasă. Se amestecă bine uleiurile.
Apoi, adăugați pudra de ceai verde Matcha și amestecă încet. Poate avea tendința să se aglomereze, așa că poate fi necesar să folosiți spatele unei linguri sau racleta pentru a împinge acele aglomerari în sus și să le spargeti. Apo bateți până când este bine
Turnati compoziția de ceai verde matcha în recipiente pentru a se răci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu