miercuri, 5 februarie 2020

Episodul 34-Crema de zi pentru ten gras



Crema de zi pentru ten gras

Iată ce aveți nevoie:

 5 linguri de ulei de jojoba
 2 linguri de ulei de semințe de cânepă
1 1/2 lingură Ceară de albine
1 lingură Gel de Aloe Vera
5 picaturi ulei esential de  Arborele de Ceai,
5 picaturi ulei esential de  Rozmarinul,
5 picaturi ulei esential de  Lavanda
5 picaturi ulei esential de  Feniculul .

Uleiuri esențiale potrivite pentru tenul gras sunt Arborele de Ceai, Rozmarinul, Lavanda și Feniculul.

Ulei de Jojoba - Acesta nu este deloc un ulei, ci mai mult o substanță ceroasă, care este foarte asemănătoare cu uleiul natural al pielii noastre, numit sebum. Din această cauză, se spune că acest ulei ne poate „păcăli” pielea pentru a crede că produce suficient ulei, ceea ce ajută la echilibrarea producției de ulei. Se știe că ajută acneea, psoriazisul, arsurile solare și pielea crapată. Perfect pentru tenul gras!

Ulei de semințe de cânepă - Acest ulei este un ulei uscat și cu un grad comedogenic de 0. Este cunoscut pentru reducerea dimensiunii porilor, punctelor negre și acneei. De asemenea, poate preveni îmbătrânirea prematură și este eficient în menținerea echilibrului de umiditate.

Ceară de albine - am folosit acest lucru mai ales ca o modalitate de îngroșare a acestei creme, dar este de asemenea excelent pentru pielea ta! Oferă un film de protecție împotriva iritanților, permițând totodată pielii să respire. Are, de asemenea, un rating comedogenic de 2, astfel încât este destul de scăzut. Acesta blochează umezeala și are o mulțime de beneficii pentru vindecare datorită beneficiilor antiinflamatorii, antibacteriene și antivirale.

Aloe Vera Gel - gelul de aloe vera este excelent pentru tratarea acneei, reduce inflamația pielii și ajută pielea să se vindece rapid și natural. Este de asemenea excelent pentru reducerea ridurilor, cu multitudinea de antioxidanți, inclusiv beta-caroten, vitamina C și E.

Uleiurile esențiale - Așa cum am menționat Arborele de ceai, rozmarinul, Lavanda, Feniculul și uleiurile citrice sunt excelente pentru pielea grasă

încălziți jojoba, cânepa, semințele de măceșe și ceara de albine până la combinare.
    Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească puțin.
    După ce vedeți că a început să se răcească și să se solidifice, cu ajutorul unui mixer de mână, începeți să amestecați. În timp ce bateți, adăugați gelul de aloe vera și uleiuri esențiale.
    Odată ce totul a fost combinat, ar trebui să aveți o cremă de față minunată!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu