miercuri, 19 februarie 2020

Episodul 39- Venele varicoase

 Venele de paianjen
Venele varicoase sunt o problemă destul de mare pentru o mulțime de femei din întreaga lume. Problema nu este numai estetică în natură, dar poate fi și un semn de sănătate precară. Varicele sunt cauzate de slăbirea vaselor de sânge, care rezultă de obicei din cauza unui anumit factor extern. Pot fi cauzate de statul excesiv in picioare sau statul cu picioarele lasate, sau de vânătăi repetitive într-o singură zonă.Din păcate, nu este doar o problemă estetică, dar poate duce la alte complicații, cum ar fi (tromboflebite, eczeme varicoase, insuficiență venoasă cronică, ulcere varicoase etc.).

Varicele tind să se dezvolte la persoanele în vârstă, care stau sau stau pe perioade îndelungate de timp, sau la cei care poartă încălțăminte care nu sunt confortabile, cum ar fi tocurile înalte . Dacă gândul la operație te sperie, puteti incerca acest remediu acasă

Ingrediente

- 125 gr de unt de Shea
- 75 gr de ulei de jojoba
 -50 gr ulei de cocos
- 12 picaturi de vitamina E uleioasă
- 10 picături de ulei esențial de chiparos
- 10 picături de ulei esențial de lămâie
- 5 picături de ulei esențial de chimen
- 5 picături de ulei esențial de geraniu


Pune untul de Shea și uleiul de nucă de cocos să se topească la bain-marie. Amestecă ingredientele câteva minute până când încep să se topească. Scoateți vasul de pe foc, apoi adăugați ulei de jojoba, vitamina E și uleiuri esențiale, încorporând treptat toate acestea în compoziție.

Introduceți recipientul la frigider timp de 2 ore. Veți obține o pastă deschisă, ușor solidă. Amestecați crema timp de 10 minute, apoi păstrați-o într-un borcan și folosiți-o după fiecare baie sau de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Tot ce trebuie să faci este să masezi zona cu probleme până se absoarbe complet în piele.

Masajul trebuie sa fie usor, ca o adiere de vant!!!

Nu uitați că produsul poate expira după 3 luni de la preparare. Recipientul poate fi păstrat atât la temperatura camerei cât și la frigider. Întrucât uleiurile din cremă întăresc circulația sângelui, este recomandabil să aplicati cu 1 sau 2 ore înainte de culcare, altfel ar putea afecta calitatea somnului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu