miercuri, 29 ianuarie 2020

Episodul 27-SPRAY DE CAMERA si GEL DE IMPROSPATARE AER


SPRAY DE CAMERA si GEL DE IMPROSPATARE AER

Îți place să folosești odorizant? Miroase minunat, dar poate fi rău pentru sănătatea ta. Învățați să faceți odorizant de casă natural, care vă va lăsa casa mirosind frumos.

Când am început să aflu mai multe despre substanțele chimice toxice din multe produse de uz casnic. am aflat că majoritatea produselor lor notează un D sau F pentru „pericole semnificative pentru sănătate sau pentru mediu”.



Deci, ingrediente pentru SPRAY

-Sticlă spray de sticlă de 150 ml
-15 picături uleiuri esențiale
-1/8 cana apa de hamamelis
-Apa distilata

Adăugați apa de hamamelis și uleiurile esențiale în sticla, umpleți cu rămas cu apă distilată. Agitați și gata!
Pentru uleiurile esențiale, utilizați 15 picături în total. Dacă doriți să utilizați două uleiuri, adăugați 7-8 picături fiecare, etc. Dacă doriți un parfum mai puternic decât celelalte, adăugați mai mult ulei.
Motivul pentru care folosesc apa de hamamelis este acela că pare să se lege mai bine uleiurile pentru a menține efectiv mirosul acestora. Este un astringent, motiv pentru care funcționează.

Alte combinații de uleiuri

-7 picături nucșoară, 5 picături scorțișoară, 7 picături portocală
-8 picături Brad și 10 picături lămâie 8 picături mentă și 8 picături Lămâie
- 10 picături Lămâie și 8 picături Rozmarin
- 8 picături Lavandă și 10 picături Mușețel Roman
-10 picături lemongrass și 5 picături menta
-7 picături arbore de ceai și 7 picături lămâie

Gel pentru improspatarea aerului

De ce ai nevoie:
-1/2 cană apă rece
-2 lingurițe rotunjite gelatină pudră, fără aromă
-1 linguriță sare
-1/2 cană apă caldă
-2-3 picături colorant alimentar (opțional)
-10-15 picături din uleiuri esențiale preferate

Turnați o jumătate de cană de apă rece într-un bol mic. Presărați gelatina pe suprafața apei și lăsați-o să stea 3-5 minute. Se adaugă jumătatea cană de apă fierbinte și sarea, apoi se amestecă până se dizolvă toate solidele. Sarea nu este opțională - aveți nevoie de acest lucru pentru a vă împiedica odorizantul să mucegăiască.
Apoi, adăugați câteva picături de colorant alimentar și amestecați-l. Apoi adăugați 10-15 picături sau mai multe din uleiul esențial preferat și amestecați. Vă sugerez să începeți cu 10 picături, apoi să adăugați mai multe dacă parfumul nu este suficient de puternic pentru dvs. Asigurați-vă că totul este bine amestecat, apoi turnați amestecul parfumat în borcanele de sticlă.
Introduceți borcanele în frigider până când gelatina se stabilizează, aproximativ 2-3 ore. După ce gelul este solid, lăsați borcanele afară oriunde doriți . Acestea ar trebui să dureze cel puțin 2-3 săptămâni. După ce s-au uscat, curățați borcanele și faceți un lot nou. Durează doar 10 minute sa le faci, și îmi place că nu conțin ingrediente toxice. Acestea fiind spuse, ar trebui totuși să le păstrați cu siguranță NU la îndemâna celor mici care le-ar putea greși crezând că este desert!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu