joi, 2 aprilie 2020

Episodul 46-spray dezinfectant

Când viața îți dă lămâi.....fă spray dezinfectant!!!🥳🥳

Nu e nevoie să cheltuiți sute de lei pe substanțe chimice pentru a vă curăța casa. Eu m ajuns la un punct în care mi-am dat seama că nu trebuie să mai pun substanțe chimice toxice pe suprafețe sau încaperile în care stau.

Oțetul singur nu este un dezinfectant, așa că îmi place să adaug lămâie în oțet, deoarece lămâia este un dezinfectant natural și ușor.
Ce tip de oțet să alegeți pentru curățare?‼️

Eu folosesc oțet alb distilat pentru curățare, deoarece este făcut din cereale.Sau puteți folosi oțet de mere.🌿

Folosesc oțet alb distilat, deoarece este substanțial mai ieftin decât oțetul de cidru de mere. Vestea bună este că, dacă decideți să folosiți oțet de mere, nu trebuie nici măcar să aromați adăugând lămâi, deoarece are deja un miros mai plăcut.
‼️Oțetul acționează ca un dezinfectant, iar lămâia este un antibacterian ușor și antiseptic.‼️

Cum se face oțet infuzat cu lămâie ?‼️
Umpleți un borcan cu felii de lămâie și apoi turnați oțet până când feliile sunt acoperite. Lăsați să stea cel puțin o săptămână. Odată ce începeți să utilizați oțetul, puteți continua să reumpleți până când borcanul rămâne fără suc. .

Cum se face spray-ul dezinfectant?‼️

Combinați o parte oțet din borcanul cu lămâie și două părți de apă într-o sticlă de pulverizare folosind o pâlnie. Aveți grijă să îndepărtați resturile de lămâie care pot fi în oțet. Înșurubați deasupra spray-ul și folosiți imediat.😘😘

Produsele cu oțet și citrice nu sunt recomandate pentru utilizare pe marmură, deoarece o vor deteriora.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu