vineri, 3 aprilie 2020

Episodul 47-10 variante de deodorante solide/crema si spray

     Dacă tot suntem la faza de curățenie si igienă personală, și nu mai găsiți cu ce vă umple timpul acasă, aveti mai jos 10 variante de deodorant naturale , variantele solide/crema și spray.


Transpirația este un lucru normal prin care corpul nostru trebuie să treacă pentru a elimina toxinele și a regla temperatura. Ceea ce nu este normal este faptul că atunci când emite mirosuri stufoase, în special la nivelul picioarelor și picioarelor noastre. Oricât de frumos arăți, atunci când miroasuri neplăcute îți preiau corpul, vrei să mori literalmente. Dar nu trebuie să experimentați acest lucru deoarece puteti face deodorantul nostru natural care este sigur și cu siguranță va ajuta la controlul bacteriilor care provoacă mirosul corpului prin utilizarea uleiurilor esențiale. Există o mulțime de uleiuri esențiale care au ingrediente naturale care ar putea preveni și elimina bacteriile și microorganismele care provoacă mirosul neplăcut.


1. Deodorant cu Salvie

Salvia, aromele pământești, erbacee, florale și ușor fructate sunt ideale pentru un parfum răcoritor răcoritor al deodorantului nostru personal. În afară de parfumurile sale, are proprietăți antibacteriene, antiseptice, antiinflamatoare, care asigură alinare atunci când sunt aplicate pe piele.

Conținutul de acetat de linalil de salvie funcționează pentru a reduce inflamația pielii, calmează pielea și vindecă epiderma, de asemenea, este cunoscut pentru a echilibra hormonii care ajută pielea să producă cantitatea potrivită de ulei și să o hrănească în același timp.
Deodorant cu Salvie solid/crema
    5 picături Ulei esențial de salvie
    2 linguri ulei de nuca de cocos
    2 linguri de bicarbonat
    2 lingurițe Amidon de porumb

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele și puneți-le într-un borcan etanș curat. Depozitați în frigider și aplicați-l pe piele, după cum este necesar.


Deodorant cu Salvie spray
    15 picături Ulei esențial Clary Sage
    6 linguri de apă Distilat

Instrucțiuni: Așezați ingredientele într-o sticlă cu pulverizator. Agitați-o ușor și aplicați-o pe axilă sau picioare, după cum este necesar.



2. Deodorant cu Bergamota

Bergamota este o plantă de citrice care este un hibrid de portocale amare și lămâie.Uleiul esențial de Bergamot este un antibacterian eficient, antiinflamator, un dezodorizant natural și un dezinfectant puternic.

Uleiul esențial de Bergamota nu ucide doar microorganismul care provoacă mirosul corpului, cum ar fi bacteriile și ciupercile, ci ajută la vindecarea tăieturilor, rănilor și cicatricilor. Acest ulei esențial este folosit și ca deodorant natural, datorită mirosului puternic de citrice.


Deodorant solid /crema:

    20 picături Ulei esențial Bergamot
    8 linguri bicarbonat

    8 lingurite amidon de porumb
    5 linguri de ulei de nucă de cocos

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele și puneți-le într-un borcan etanș curat. Depozitați în frigider și aplicați-l pe piele, după cum este necesar.

Deodorant spray:

    10 picături Ulei esențial Bergamota
    1 lingură Oțet de mere
    Apa distilată

Instrucțiuni: Amestecați 10 picături de ulei esențial de Bergamota și 1 linguriță Oțet de mere într-o sticlă cu spray de 60 ml. Umpleți restul sticlei cu apă distilată. Agitați-o bine și pulverizați sub brațe și picioare.



3. Deodorant cu Ulei Esential de Chiparos

Proprietățile antiseptice ale uleiului de chiparos sunt foarte bune pentru curățarea intensivă, porii care pătrund profund, de aceea este eficient pentru deodorant. Ajută la eliminarea și la prevenirea creșterii bacteriilor sub brațe și picioare.

Conține camphene, care este un puternic antiseptic, care grăbește procesul de vindecare a infecțiilor și rănilor.Proprietățile astringente ale uleiului esențial Chiparos oferă un efect tonifiant asupra pielii, crește tenul mai ușor și ajută la decolorarea pielii.


Deodorant solid/crema
    5 picături Ulei esențial Cypress
    2 linguri ulei de cocos
    2 linguri de bicarbonat
    2 lingurițe Amidon de porumb

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele și puneți-le într-un borcan etanș curat. Depozitați în frigider și aplicați-l pe piele, după cum este necesar.

Deodorant spray
    5 picături Ulei esențial Chiparos
    5 picături Ulei esențial salvie

    5 picături Ulei esențial de lavandă
    4 linguri de suc de Aloe Vera
    1 lingură de alcool

Instrucțiuni: Așezați ingredientele într-o sticlă cu pulverizator. Agitați-o ușor și aplicați-o pe axilă sau picioare, după cum este necesar.



4. Ulei esențial de lavandă

Uleiul Esential de Lavanda este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale cele mai populare datorita mirosului floral dulce erbaceu si a proprietatilor antibacteriene puternice. protejează scuturile naturale ale pielii noastre și extrage toxinele și echilibrează nivelul de ph.

Conține proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, antifungice și regenerative, bune pentru producerea deodorantelor naturale, contribuie la diminuarea înroșirii, decolorării și restabilirea strălucirii naturale a pielii.


Deodorant solid/crema

    5 picături Ulei esențial de lavandă
    5 picături salvie
    8 linguri de ulei de nucă de cocos
    4 lingurițe Amidon de porumb
    4 linguri bicarbonat/praf de copt

Instrucțiuni: Topiți uleiul de nucă de cocos într-un cuptor cu microunde, utilizați un interval de 10 secunde până când totul este topit pentru a nu supraîncălzi acizii grași în uleiul de nucă de cocos. Amestecați amidonul și praful de copt în uleiul topit. sunt toate amestecate.Puneți și depozitați într-un distribuitor cu deodorant curat reciclat sau într-un borcan etanș curat. Păstrați-l la temperatura camerei răcoroase.

 

5. Deodorant cu Ulei Esential de Arbore de Ceai

Uleiul Esential de Arbore de Ceai este cunoscut pentru antibacteriene și antivirale care calmează inflamația. Deoarece este și unul dintre cele mai blânde uleiuri pe care le folosești pe piele, este bun pentru a face deodorant. Uleiul Esential de Arbore previne cresterea bacteriilor, microbilor, virusilor, parazitilor si ciupercilor.

Compușii antibacterieni puternici ai uleiului esențial Tea Tree curăță profund și purifică porii pielii și, cu proprietățile sale anti-inflamatorii, este un tratament excelent pentru a calma pielea și a atenua iritațiile și rănile. De asemenea, are proprietăți care ajută la repararea, întărirea și protejarea piele.


Deodorant solid/crema

    8 picături Ulei esențial Tree Tree
    4 lingurițe Amidon de porumb
    4 linguri de pulbere Arrowroot
    4 linguri de bicarbonat
    8 linguri de ulei de nucă de cocos

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Adăugați ulei de nucă de cocos și ulei esențial de arbore de ceai și amestecați să amestecați toate ingredientele.Adăugați mai multă nucă de cocos sau sodă de copt pentru consistența dorită.

Deodorant spray

    8 picături Ulei esențial Tree Tree
    8 picături Ulei esențial de lavandă
    2 linguri de sare de mare
    4 linguri Apa distilata calduta

Instrucțiuni: Puneți toate ingredientele într-o sticlă cu spray de 100 ml. Agitați ușor și pulverizați, după cum este necesar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6. Deodorant cu ulei esential de  Geraniu

Proprietățile antibacteriene, antivirale, astringente și antiseptice ale Geraniumului sunt ingrediente ideale pentru fabricarea deodorantelor naturale, precum și a parfumurilor sale feminine și verzi. Elimină mirosul corpului prin prevenirea și uciderea bacteriilor în același timp și foarte calmant atunci când este aplicat pe piele.

Uleiul Esential de Geraniu are o reactie puternica cand vine vorba de echilibrarea hormonilor.Ajută la reglarea umidității și a nivelului de ulei din epidermă pentru a lăsa pielea întinerită și reechilibrată.

Deodorant solid/crema

    4 picături Ulei esențial de geraniu
    3 picături Ulei esențial de lavandă
    2 picături Ulei esențial de grapefruit
    8 linguri de ulei de nucă de cocos
    4 lingurițe Amidon de porumb
    4 linguri praf de copt

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Adăugați ulei de nucă de nucă de cocos și Ulei esențial de geraniu și amestecați să amestecați toate ingredientele. Adăugați mai multă nucă de cocos sau praf de copt pentru consistența dorită.

 Deodorant spray
    10 picături Ulei esențial de geraniu
    1 lingură Oțet de mere
    Apa distilată

Instrucțiuni: Amestecați 10 picături de ulei esențial de geraniu și 1 linguriță de oțet de mere de cidru într-o sticlă cu spray de 60 ml. Umpleți restul sticlei cu apă distilată. Agitați-o bine și pulverizați sub brațe și picioare. Lasă pielea să se usuce.



7. Deodorant cu Ulei esențial Ylang Ylang

Compușii antibacterieni și antifungici ai uleiului esențial Ylang-ylang pot ajuta la combaterea infecțiilor prin vindecare, purificare și protejare a pielii.Este cunoscut pentru efectul inhibitor care poate fi utilizat ca tratament pentru hiperpigmentare. Poate ajuta la prevenirea underarms-ului închis. Proprietățile antibacteriene puternice Uleiul Esential de Ylang-ylang este un demachiant foarte eficient.

Cu mirosurile sale dulci și florale și cu efectul antibacterian și antifungic puternic, este ideal pentru a face deodorant natural de casă. De asemenea, reglează producția de sebum a pielii, asigurându-vă că tenul dvs. are doar cantitatea potrivită de umiditate.
Deodorant solid/crema

    8 picături Ulei esențial Ylang Ylang
    1/2 cană Ulei de nucă de cocos
    4 linguri praf de copt
    4 lingurițe Amidon de porumb

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Adăugați ulei de nucă de cocos și ulei esențial de Ylang Ylang și amestecați să amestecați toate ingredientele.Adăugați mai multă nucă de cocos sau praf de copt pentru consistența dorită.

Deodorant spray
    12 picături Ulei esențial Ylang Ylang
    4 lingurite  Ulei de hamamelis


Instrucțiuni: Așezați ingredientele într-o sticlă cu pulverizator. Agitați-o ușor și aplicați-o pe axilă sau picioare, după cum este necesar.



8. Deodorant cu Ulei esențial de cimbru

Uleiul Esential de Cimbru contine compusi precum cariofilena si campul, care actioneaza ca un agent antibacterian si antifungic care ucide o infectie in corp si piele. Împreună cu proprietățile sale antioxidante, uleiul esențial de cimbru ajută la eliminarea toxinelor corpului, la scurgerea congestiei și la eliminarea mirosului corpului și echilibrează în mod natural nivelul hormonilor din organism.Are, de asemenea, puternice proprietăți antiseptice care îl fac un antibiotic natural.


Deodorant solid/crema:

    15 picături Ulei esențial de cimbru
    5 linguri de ulei de nucă de cocos
    8 linguri praf de copt
    8 lingurițe Amidon de porumb

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un castron.Adăugați ulei de nucă de cocos și ulei esențial de cimbru și amestecați pentru a amesteca toate ingredientele. Adăugați mai multă nucă de cocos sau prafde copt pentru consistența dorită.

Deodorant spray
    10 picături Ulei esențial de cimbru
    1 lingură oțet de mere
    Apa distilată

Instrucțiuni: Amestecați 10 picături de ulei esențial de cimbru și 1 linguriță de oțet de mere într-o sticlă cu spray de 60 ml. Umpleți restul sticlei cu apă distilată. Agitați-o bine și pulverizați sub brațe și picioare. Lasă pielea să se usuce.


9. Deodorant cu Ulei esențial de grapefruit

Uleiul esențial de grapefruit este renumit pentru faptul că este un antibacterian, detoxifiant și dezinfectant, de aceea este ideal pentru a face un deodorant în afară de parfumul său dulce. Are efecte antimicrobiene puternice care scapă de bacteriile dăunătoare, protejând organismul nostru de infecții și de mirosurile stufoase.

Prin proprietățile sale antioxidante și drenante, elimină deșeurile din corpul nostru lăsându-ne pielea moale, reînnoită și strălucitoare. De asemenea, ne poate proteja și consolida pielea de radicalii liberi, precum razele UV și poluarea.


Deodorant solid/crema:

    5 picături Ulei esențial de grapefruit
    3 picături Ulei esențial de lămâie
    8 linguri de praf de copt

    8 lingurițe Amidon de porumb
    5 linguri de ulei de nucă de cocos

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Adăugați ulei de nucă de cocos și Ulei esențial de grapefruit și amestecați să amestecați toate ingredientele.Adăugați mai multă nucă de cocos sau praf de copt pentru consistența dorită.

Deodorant solid/crema
    8 picături Ulei esențial de grapefruit
    8 picături Ulei esențial de lămâie
    2 linguri de sare de mare
    4 linguri Apa caldă

Instrucțiuni: Puneți toate ingredientele într-o sticlă cu spray de 100 ml. Agitați ușor și pulverizați, după cum este necesar.


10.  Deodorant cu Ulei esențial de ghimbir

Uleiul esențial de ghimbir este un ulei esențial antibacterian, antiinflamator, antioxidant, astringent și antiseptic Datorită compușilor săi antiseptici puternici, Uleiul esențial de ghimbir poate preveni și ucide infecțiile cauzate de bacterii și microorganisme.

Cu puterea sa astringentă și antiinflamatoare, asigură ameliorarea durerii și vindecă și repară zonele de epidermă inflamată, pe termen lung, este excelent pentru hiperpigmentare și decolorare a pielii, lăsând pielea înmuiată și uniformă. Agenții antiseptici și de curățare ai uleiului esențial de ghimbir ajută pentru  detoxifierea pielii.


Deodorant solid/crema

    6 picături Ulei esențial de ghimbir
    1/2 cană Ulei de nucă de cocos
    4 linguri bicarbonat /pudra de copt
    4 lingurițe Amidon de porumb

Instrucțiuni: Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Adăugați ulei de nucă de cocos și Ulei esențial de ghimbir și amestecați pentru a amesteca toate ingredientele.

Deodorant spray
    10 picături Ulei esențial de ghimbir
    5 picături grapefruit
    4 linguri de suc de aloe vera sau  ulei de hamamelis
    1 lingură de alcool

Instrucțiuni: Așezați ingredientele într-o sticlă cu pulverizator. Agitați-o ușor și aplicați-o pe axilă sau picioare, după cum este necesar.
 

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu