miercuri, 11 martie 2020

Episodul 45-SRAY DE MASAJ CU MAGNEZIU PENTRU SINDROMUL PICIOARELOR NELINISTITE

  Spray de masaj cu magneziu

Uleiul esential de Măghiran este rezolvarea pentru Indepărtarea durerii si insomniilor‼️

Fiind o planta culinara, maghiranul are mari asemanari cu oregano, dar de asemenea are unele diferente importante. Ambele plante sunt native din zona Marii Mediterane, iar maghiranul a fost imediat remarcat pentru capacitatea sa de a ajuta in ÎNDEPARTAREA DURERILOR📌

Dacă fiecare plantă si ulei are o temă – citricele pentru energie si revitalizare, arborele de ceai pentru microbi, menta pentru vindecarea intestinului, cea a măghiranului este aceea de a aduce alinare.

Cunoscut de multa vreme a fi un ajutor in cazuri de durere, Maghiranul a fost in mod traditional prima optiune pentru dureri musculare si alte dureri generalizate. Uleiul esential face acest lucru să fie si mai usor accesibil fiind usor de adăugat la masaje sau băi, aducând cu el efectele sale linistitoare.


Spray de masaj cu magneziu 

Acest spray este util pentru insomnie📌, dureri musculare‼️, sindrom de picioare neliniștite‼️, minte neliniștită și tensiune🥰.
Deficiența de magneziu este extrem de frecventă și poate provoca diverse simptome, inclusiv migrene, anxietate, modificări de dispoziție, insomnie și spasme musculare. Acest spray cu magneziu folosit la culcare, combină puterea de relaxare a uleiurilor esențiale și magneziu pentru a ajuta la calmarea minții și a corpului pentru somn.

ingrediente:

1 lingură ulei de nucă de cocos fracționat
1 linguriță glicerină vegetală
30 picături ulei esențial de lavandă
20 picături ulei esențial de portocale dulci
10 picături de ulei esențial de maghiran dulce
5 picături Ulei esențial de lemn de cedru Atlas
Ulei de magneziu, pentru a umple recipientul


Într-o sticlă spray de 120 ml, combinați uleiul fracționat de nucă de cocos, glicerina vegetală și uleiurile esențiale de lavandă, portocală dulce, maghiran dulce și lemn de cedru Atlas., si amestecati. Adăugați ulei de magneziu pentru a umple sticla.

Notă: Dacă este prima oara cand utilizati spray cu magneziu, pielea poate începe să va mănânce la început. Dacă se întâmplă asta, diluați rețeta cu 2 linguri de apă distilată înainte de a adăuga uleiul de magneziu.
NU se utilizeaza de catre gravide.!!!

Faceți acest lucru înainte de culcare:
Se agită bine spray-ul cu magneziu înainte de utilizare și se pulverizează pe brațe și picioare.
Masati ușor uleiul pe piele.In scurt timp,vei putea adormi mult mai linistită fizic si mental.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu