sâmbătă, 13 iunie 2020

EPISODUL 53-Loțiune exfoliantă solidă pentru hidratare si albire coate/genunchi!

Genunchii si coatele negre awwwww ....viata mea!!!😡😡😡Pielea de pe coate capata acea culoare inchisa ca urmare a celulelor moarte, mai ales ca pielea din aceasta zona este mai groasa fata de pielea de pe restul corpului, apoi expunerea îndelungata la soare fara protecție, lipsa exfolierii si anumite obiceiuri precum statul cu coatele pe covor in timp ce..... privești la televizor 😝😝😜😜contribuie la formarea acestor porțiuni de piele închise la culoare care nu ne permit sa purtam tricouri, maiouri sau orice alta piesa vestimentara fără mâneci. Vestea buna este ca exista remedii naturale care te pot scapă de aceasta problema.

Loțiune exfoliantă solidă pentru hidratare si albire coate/genunchi!❤️❤️❤️❤️

Exfoliază. Hidratează. Albește! Și miroase fantastic!

În plus, acesta este unul dintre singurele lucruri pe care le-am găsit să mă ajute să scap de acele mici coșuri enervante roșii de pe spatele brațelor si de coatele/genunchii unde pielea se înnegrește si îngroașă!

S-ar putea să sune puțin ciudat, dar iată cum funcționează:

După ce terminați rutina obișnuită de duș (spălați părul, săpunul, bărbieritul etc.) și chiar înainte de a ieși în mod normal din duș, utilizați această loțiune solidă.

Așadar, atunci când sunteți încă în duș și pielea este umedă, frecați cu această bară loțiune solidă peste piele. Îl puteți folosi peste tot .
Pe măsură ce dați peste piele, bucățelele mici de orez, migdalele și fasolea adzuki din bară exfoliază și netezesc pielea. Dar, datorita unturilor din compoziție, este foarte blânda și funcționează chiar și pentru pielea sensibilă.
Și unturile hrănitoare hidratează și înmoaie pielea, făcând-o mătăsoasă si netedă.
Apoi, clătiți și uscați pielea uscată cu un prosop moale, pufos.
Pielea este netedă, moale și profund hidratată.

125 gr cană orez alb
125 gr cană migdale nesărate, crude
125 gr cană fasole adzuki
100 gr pudra de licorice
50 gr de acid kojic
375 gr unt de cacao sau kokum
100 gr unt de shea sau mango
40 picături ulei esențial de lămâie
40 picături ulei esențial de lavandă

1: se macină orezul, migdalele și fasolea azuki si se amesteca cu pudra de licorice si acid kojic
2. topiți unturile la bain marie
3: lăsați unturile să se răcească 1-2 minute , adăugați uleiuri esențiale și amestecați bine
4. se adaugă mixul macinat de orez, migdale, fasolea adzuki , licorice si acid kojic

Sfat:‼️‼️ Dacă particulele de orez, fasole și migdale, licorice cad în fundul amestecului de unturi, înseamnă că amestecul de unt este încă prea cald. Continuați să amestecați până când amestecul de unt se răcește suficient încât migdalele, orezul și particulele de fasole să rămână suspendate în unturi.

Nu lăsați amestecul de unt să se răcească prea mult. Este nevoie ca acesta să fie în continuare oarecum lichid, astfel încât să-l poți turna în forme.

Se toarnă in forme si si se scot dupa 24 de ore. Se păstrează in cutie la rece și se folosește 1-2 ori pe săptămâna☘️☘️☘️☘️





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu