marți, 11 februarie 2020

Episodul 36-Lotiune de corp ultra hidratanta cu lapte de capra

I-auzi , bre!!! Adica ce.... eu nu pot fi Cleopatra??

Eu nu sunt predispusa la acnee, dar am pielea foarte uscată și sensibilă. Am formulat această crema pentru a se absorbi rapid, a nu înfunda porii și a avea pielea hidratata.
Avem diferite tipuri de piele, așa că este posibil ca această loțiune să nu funcționeze deloc pentru tine. Sau poate este cea mai bună loțiune pe care ai încercat-o vreodată. Si are o durata de viata de 3 luni!!

Lotiune de corp cu lapte de capra-500 gr cantiate ( dati si vecinei😊)
 
Laptele de capră are vitamine și acizi grași care ajuta pielea să-și păstreze aspectul si textura tinereasca.

25 gr de ulei de struguri
75 gr de ulei de nucă de cocos
100 gr de ulei de avocado
30 gr unt de shea
25 gr ceara emulsionata
350 gr de lapte de capră
5 picaturi vit E
6 picături ulei esențial la alegere
6 gr extract de rozmarin ( pentru conservare)

Puneți toate uleiurile si untul și încălziți până se topesc. Păstrați cald în timp ce încălziți laptele.Veți avea nevoie de el cald, nu fiert.
Când ambele lichide sunt calde, turnați cu atenție laptele în uleiuri. Ar trebui să devină alb la culoare,cremos. Amestecați cu mixerul. Nu vă mirați dacă lichidul rămâne lichid o perioadă și nu se îngroașă. Acest lucru este normal atunci când este cald. Pe măsură ce se răcește, începe să dezvolte zone mai groase.
După ce se răcește puțin puteți adăuga extract de rozmarin . (Dacă faceți acest lucru la temperaturi mai ridicate, nu este eficient.)
Continuati sa amestecati si curând va începe devina mai gros, mai ca o loțiune. Turnați amestecul în recipiente și lăsați să se răcească. Loțiunea se va îngroșa din nou la temperatura camerei.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu