duminică, 29 decembrie 2019

Episodul 7.Crema de zi pentru ten matur (40+)

Episodul 7.Crema de zi pentru ten matur (40+)

      Acum, pielea are nevoie de hidratare mai mult ca oricând. Foloseşte cremă în fiecare dimineaţă dar nu alege produsul după ureche, căci cremele obişnuite de hidratare nu satisfac nevoiele tenului tău. După 45 de ani, ai nevoie de produse antiîmbătrânire cu efect de lifting, rol restructurant și capacitate de a stimula regenerarea celulară. În cazul petelor de culoare care apar odată cu vârsta, te ajută o cremă depigmentară, care va uniformiza culoarea pielii şi va lumina tenul. Şi nu uita, cele mai bune produse pentru refacerea tenului subţire şi lipsit de elasticitate sunt cele cu un conţinut ridicat de colagen şi antioxidanţi.

-120 gr unt de shea
-2 linguri de ulei cum ar fi: jojoba, avocado, caise, ulei de migdale dulci sau ulei de struguri. Acesta poate fi chiar ulei de nucă de cocos sau de măsline. Uleiul de migdale este recomandarea mea, deoarece se simte cel mai bine pe piele pentru majoritatea oamenilor.
-2 picaturi colagen vegetal
-1 picatura vitamina A
-1 picatura vitamina E
-10 picături ulei esențial de lavandă
-5 picături ulei esențial de rozmarin
-3 picături ulei esențial de semințe de morcov
-3 picături ulei esențial de arbore de ceai 


Topiți untul de shea la bain marie. Adăugați uleiul ales.Luati de pe foc
Puneți vasul în frigider sau congelator și lăsați să se răcească și să revină la o formă solidă (nu tare). Acest lucru durează aproximativ 15-20 de minute.
După ce este opac și ușor ferm, scoateți vasul din congelator. Adăugați uleiuri esențiale , vitaminele si colagenul. Folosind un mixer, bateți amestecul cateva secunda.Puneti intr-un recipient ,si voila!!!! Acesta va avea o durata de viata de 3 luni.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu